De partij tussen HRS Haasdonk en SKL Doorslaar eindigde met 3-4 winst voor de bezoekers. Toen het, na iets meer dan een uur, 3-1 stond dachten velen dat de wedstrijd gespeeld was. Dit was echter zonder Doorslaar gerekend, want zij vormden deze achterstand om in een overwinning. Het was Yenten De Rauw die zijn ex-ploeg de nederlaag aansmeerde.

Yenten De Rauw (SKL Doorslaar A).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Ik heb enkele mooie jaren gekend bij Haasdonk, tot vorig seizoen speelde ik er nog” klinkt het bij Yenten De Rauw. “Deze match stond dan ook met stip aangeduid. Al vrij vroeg in de match kwamen we, via een vrije trap van onze kapitein Erkoç, op voorsprong. Daarna was het de thuisploeg die het heft in handen nam. Zij hadden heel wat balbezit en creëerden enkele kansen. Kort voor de rust wisten ze tweemaal te scoren, zodat zij met een 2-1 voorsprong de rust ingingen.”

“Even voorbij het uur werd het zelfs 3-1, waarna je bij de meesten dachten dat de match gespeeld was. Met nog een kwartier te gaan kopte Thomas Van Bastelaere de 3-2 binnen, waarna het geloof in puntenwinst terug kwam. Stilaan begonnen we de match te domineren en via een strafschop van, alweer, Erkoç werd het 3-3. Diep in de tweede helft wist ikzelf dan de winninggoal te scoren. Ik kan je verzekeren dat dit deugd deed, zeker als je ziet dat we een 3-1 achterstand wisten om te buigen in een 3-4 overwinning.”

“Zondag spelen we thuis tegen FC Kleit Maldegem en ik verwacht mij alweer aan een moeilijke wedstrijd. Zowel zij als wij kunnen de drie punten heel goed gebruiken, langs beide kanten zal er dan ook fel gestreden worden. Na onze 1-0 nederlaag uit de heenronde hebben we nog iets goed te maken. Het zou natuurlijk mooi zijn om het nieuwe jaar te starten met een zes op zes. We gaan er dan ook alles aan doen om dit waar te maken.”

Voetbal – 1ste provinciale C (M) – SKL Doorslaar A