Vorig weekend volstonden de twee doelpunten van Yenten De Rauw niet om SKL Doorslaar aan winst te helpen in de wedstrijd tegen FC Kleit. Het werd een jammerlijke 2-3 nederlaag. Morgenavond maken de troepen van T1 Stefan Van Dender de verplaatsing naar KVC Borsbeke. Op de openingsspeeldag van de competitie trok Doorslaar aan het langste eind. Het is uitkijken of ze daar nu ook inslagen.

Stefan Van Dender (SKL Doorslaar A).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Als ik terugblik op de wedstrijd tegen FC Kleit dan was dat voor mij een match die geen winnaar verdiende” luidt het bij Stefan Van Dender. “We zijn heel scherp begonnen, maar jammer genoeg vergaten we om het gaspedaal te blijven induwen. Hierdoor kon Kleit opnieuw in de wedstrijd komen.”

“Met Borsbeke spelen we nu tegen een ploeg met heel wisselende resultaten dit seizoen. Het is anderzijds wel een ploeg met heel veel ervaring en kwaliteit. In de heenronde hebben we bewezen dat we tegen Borsbeke een driepunter kunnen behalen. Daarnaast is het ook een gegeven dat we de laatste wedstrijden op verplaatsing beter spelen, alles is dus mogelijk dit weekend.”

Voetbal – 1ste provinciale C (M) – SKL Doorslaar A