Het duel tussen HRS Haasdonk B en VKS Hamme-Zogge eindigde na negentig minuten op een 0-0 score. De beslissing viel uiteindelijk in de verlengingen, waarin de bezoekers tweemaal scoorden. Niettegenstaande de uitschakeling kijkt men op de Poerdam tevreden terug op het voorbije seizoen.

Logo HRS Haasdonk (RV).

“Voor ons was de eindronde een leuke extra bonus, we zijn daar dan ook aan begonnen zonder complexen.” klinkt het bij Stef Behiels. “Voor de eerste wedstrijd waren we vrij geloot en de tweede wedstrijd, waar ikzelf niet bij aanwezig was, hebben we gemakkelijk gewonnen. De match tegen VKS Hamme-Zogge aanzagen we eigenlijk als een leuke extra. Op basis van de wedstrijd was Hamme-Zogge ook de verdiende winnaar. Voor ons was de eindronde geen doel, we zijn wel tevreden dat we getoond hebben dat Haasdonk B een team is die het iedereen moeilijk kan maken.”

“Ik denk dat we als promovendus best tevreden mogen zijn over het afgelopen seizoen. Het is aan ons om, na de rustperiode, ons vol te focussen op volgend seizoen. Er verlaten enkele ervaren kleppers het schip, maar aan de andere kant versterken we ons ook. Zo komt mijn goede vriend Jelle Meiresone , met wie ik al eerder samenspeelde over van Sinaai, komt Daan Van der Loo over van White Boys en komt ook Joren Calle ons versterken.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – HRS Haasdonk B