Als nieuwkomer in de reeks bevindt SKL Doorslaar B zich in de buik van het klassement. De voorbije speeldag won het met overtuigende 3-1 cijfers van SKV Overmere.

Ismaël Maes (SKL Doorslaar B). Copyright: Qwopix – Marijn De Keyzer

“We zijn bijzonder tevreden met onze prestatie tegen SKV Overmere” luidt het bij Ismaël Maes. “We zijn niet alleen blij met de overwinning, maar ook met de manier waarop we gewonnen hebben. Het was op zich een wedstrijd die goed op en af ging met kansen langs beide kanten.”

“Na enkele minuten kwamen we op voorsprong nadat ikzelf een mooie steekbal van Jochen Blancquaert afwerkte. Niet veel later kwam dan de gelijkmaker van Overmere en zo gingen we rusten met een gelijke stand. Na de rust kregen we een gelijkaardig spelbeeld als in de eerste helft met ook nu kansen voor beide ploegen. Het was Kenneth De Mul die van op de stip ons tweede doelpunt scoorde. In het slotkwartier hebben we als ploeg gevochten voor de overwinning. Hierbij heeft onze keeper, Kenji Desante, toch wel een paar goede reddingen gedaan. Uiteindelijk maakte Sergio Maes nog de 3-1 en dat zorgde voor wat ademruimte.”

“Aanstaande zondag ontvangen we SK Oudegem, een ploeg die we zeker niet mogen onderschatten. Uiteraard gaan we trachten, zoals steeds, om de drie punten thuis te houden. Ik denk dat we gerust mogen stellen dat we als nieuwkomer zeker onze start niet gemist hebben. Dat neemt niet weg dat we, naar mijn gevoel, hier en daar wel een puntje meer hadden kunnen sprokkelen. Ik hoop dat we op dit elan kunnen verder gaan en onze start kunnen bevestigen. Ik vind dat we een goeie middenmoter zijn. Hopelijk kunnen we af en toe nog wel eens voor een verrassing zorgen om zo het spoor van de top vijf niet te verliezen.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – SKL Doorslaar B