FC Moerbeke won zondag vlot op het veld van Ol. Rupelmonde met 0-4 cijfers. Michaël Devriese nam er hiervan twee voor zijn rekening. Hierdoor blijven de Moerbekenaars in het kielzog van leider Rangers Opdorp.

Michaël Devriese (FC Moerbeke). Copyright: RV

“We hebben op Rupelmonde een heel volwassen wedstrijd gespeeld, waarbij we verdiend gewonnen hebben” aldus Michaël Devriese. In de eerste helft vielen er niet veel kansen te noteren, al gingen we verdiend met voorsprong de rust in na een doelpunt van mezelf. Na een omschakeling naar drie spitsen waren we gevaarlijker en kon ik in het begin van de tweede helft vrij snel de 0-2 maken. Daardoor kwam er meer ruimte voor ons en konden we de score nog verder uitdiepen, dankzij doelpunten van Younes Dammou en Jarne Buytaert.”

“De komende zondag spelen we tegen KSK Klinge, mijn ex-ploeg. Het zal een blij weerzien worden met heel wat vertrouwde gezichten. Hopelijk kunnen we na de foodlunch onze supporters trakteren op een overwinning. Maar tegen Klinge hebben we het nooit gemakkelijk.”

 “Ik denk dat we momenteel wel tevreden moeten zijn met onze tweede plek. We gaan nu vol voor de tweede periodetitel, we zien waar we eindigen op het einde van het seizoen.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – FC Moerbeke