In de wedstrijd tussen Sint-Pauwels en FC Destelbergen B was het kaartenkermis. De bezoekers kregen maar liefst twaalf gele en drie rode kaarten te slikken, bij Sint-Pauwels werden het drie gele. Tussendoor werd er ook gevoetbald en met doelpunten van Seppe Verdickt en Gianni Van Malderen won Sint-Pauwels deze partij met 2-0. Zaterdagavond maakt het team van Patrick Van Egghen de verplaatsing naar Schelde B.

Kan H. Sint-Pauwels komend weekend opnieuw winnen? Foto: RV.

“Na de pijnlijke nederlaag tegen SVH Waasmunster van vorige week hadden we nog iets recht te zetten” luidt het bij Seppe Verdickt. “We zijn dan ook gretig uit de kleedkamer gekomen, wat resulteerde in een snel en verdiend doelpunt. Na deze 1-0 begonnen de bezoekers wat gefrustreerd te spelen, wat leidde tot een aantal pittige duels en de nodige kaarten. Daarna hadden we nog een aantal goede kansen maar het bleef 1-0 bij de rust.”

“Tot aan de rode kaart voor Destelbergen verliep de tweede helft gelijk opgaand. Hierna wisten we nog wel een aantal kansen te creëren, maar deze werden telkens onschadelijk gemaakt door de bezoekende doelman. Uiteindelijk slaagde Gianni Van Malderen erin om, met een afstandsschot, de 2-0 eindstand vast te leggen. Ik vind het al bij al een verdiende overwinning. Ik heb geen idee wat de aanleiding was, maar na het laatste fluitsignaal kreeg Destelbergen nog twee rode kaarten.”

“Volgend weekend nemen we het op tegen Schelde B, een team waar ik weinig van afweet. Het is dan ook de eerste ontmoeting tussen beide teams. Op zich maakt dit niet zoveel uit want zoals elke week gaan we uit van onze eigen sterkte. We gaan uiteraard vol voor de drie punten.”

“We kunnen zeker terugblikken op een geslaagde eerste periode. Dit seizoen is het onze doelstelling om in de linkerkolom te spelen. Als ik vergelijk met vorig seizoen dan is het duidelijk dat we flink wat stappen voorwaarts hebben gezet. Het is nu aan ons om deze lijn door te trekken naar de volgende periodes.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – Herleving Sint-Pauwels