In het duel onderaan in het klassement deelden KSK Grembergen en Heikant Zele de punten, na een doelpuntloos gelijkspel. Het is de zware taak van Tim Bavré om Grembergen naar veilige oorden te brengen.

Tim Bavré (KSK Grembergen). Foto: RV.

“Tegen Heikant moesten we het stellen zonder de geblesseerden Van Bossuyt, Thiebaut en Van Heirsele” aldus coach Tim Bavré. “Bovendien was kapitein Floris Anrys geel geschorst. De wedstrijd begon gesloten, met vooral veel middenveldvoetbal. Langs beide kanten waren er weinig gaatjes te vinden. Jammer genoeg moest Vermachelen rond de 25ste minuut het veld verlaten met een enkelblessure. Beide teams probeerden kansen te creëren, maar dat lukte niet echt. De enige echt goede kans voor ons was vlak voor de rust. Dat gebeurde op een counteraanval waar Jari Van Hauwermeiren, na een perfecte voorzet, net niet kon scoren.”

“De eerste vijftien à twintig minuten van de tweede helft was Heikant baas in balbezit, maar echte kansen waren er niet. Organisatorisch zat het alvast goed. Geleidelijk aan kregen we terug iets meer grip op de match en kregen we enkele kleine kansen. Zo was er een afstandsschot van Maxim Dierickx die door de bezoekende doelman over zijn doel geduwd werd. Aan de overzijde moest Heikant Zele het stellen met stilstaande fases. Hierop moest onze doelman de bal vanonder de dwarsligger halen. In de slotfase kregen we nog een unieke kans op de 1-0, maar de Heikantse doelman kon dit met een reflex verhinderen. In een wedstrijd met weinig doelkansen, lijkt mij de 0-0 een terechte uitslag.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – KSK Grembergen