Na winst tegen WS Sombeke stuurde SVH Waasmunster zondag ook FC Daknam met lege handen huiswaarts. Hardy opende op het kwartier de score langs Brandon Ruythooren, maar kort voor rust stelde Jens De Beule gelijk. Diep in de tweede helft vond ook Nabil Belfassi de weg naar doel en toen Jelle Vander Stappen hem dat in blessuretijd nadeed eindigde de wedstrijd op 3-1.  

Logo SVH Waasmunster (RV).

“Het was tegen Daknam een dik verdiende overwinning” klinkt het bij kapitein Maxime Smet. “Van meet af aan hebben we de match in handen genomen. Vlak voor de rust hadden we even een dipje en uit een individuele actie wist Daknam gelijk te maken. Dat was echt wel een zuur moment voor ons.”

“In de tweede helft waren we opnieuw baas en wisten we heel wat kansen af te dwingen. Deze kansen werden pas in het slotkwartier benut. Met zes op zes tegen twee ploegen die boven ons staan, doen we toch een goede zaak in de ranking. Hopelijk kunnen we daar volgende week tegen FC Hoogeinde een vervolg aan breien. In de heenmatch was de wedstrijd tegen Hoogeinde geen succes voor ons, ik ben alvast benieuwd naar wat het deze keer wordt. De zege tegen Daknam heeft ongetwijfeld voor een dosis vertrouwen gezorgd, iets wat we in de vorige wedstrijden al eens misten.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – SVH Waasmunster