FC Bosdam Beveren won zaterdagavond met 5-1 van HRS Haasdonk B, met doelpunten van Alessandro Vertenten (3), Brent Van Raemdonk en Gianni Peeters. Liam Liébart redde de eer voor de bezoekers. Volgend weekend moeten ze aan de bak tegen Robur, dat nog volop in strijd is voor de oppergaai.

Alessandro Vertenten (Bosdam Beveren).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Deze overwinning zorgde voor een geweldig gevoel” luidt het opgetogen bij goalgetter Alessandro Vertenten. “Vooral die ruime marge voelt goed aan. Voor mezelf, met drie doelpunten en een assist, was het onvergetelijke avond. Met twee goals in het openingskwartier kenden we een droomstart.”

“We hebben als een echt team gespeeld, waarbij iedereen zich enorm heeft ingezet. Dit vertaalde zich in een knap resultaat op het veld. Helemaal perfect is het nooit natuurlijk. We hebben over gans de match slechts één kans weggegeven en die kans heeft Haasdonk benut. Over het algemeen genomen was het een schitterende prestatie van gans de ploeg.”

“Volgende weekend nemen we het op tegen Robur. Zoals steeds verwachten we ons aan een uitdagende opdracht. We gaan ons hierop goed voorbereiden en met dezelfde focus en vastberadenheid het veld opgaan als tegen Haasdonk B. Ik hoop dat we een opnieuw een sterkte teamprestatie kunnen neerzetten en de drie punten binnenhalen.”

“Wat het verloop van de competitie betreft ben ik tot nu toe zeker en vast tevreden. Dit seizoen hebben we al een aantal mooie resultaten behaald, bovendien blijven we als team groeien. Natuurlijk is er nog ruimte voor verbetering, maar ik ben trots op datgene dat we al bereikt hebben.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – Bosdam