In tweede provinciale van het damesvoetbal versloeg HRS Haasdonk de buren van FC Bosdam B. Met drie doelpunten op een goed halfuur tijd had Maxence Van Acker een belangrijk aandeel in de zege van de dames van de Poerdam.

Maxence Van Acker  (HRS Haasdonk – dames). Foto: RV.

“Ik vind dat we sterk aan de wedstrijd zijn begonnen” klinkt het bij goalgetter Maxence Van Acker. “We hebben de bal goed laten rondgaan en wisten voldoende druk te zetten op Bosdam B. Hierdoor slaagde ik erin om al een eerste keer te scoren rond de zesde minuut, dit leidde tot een hattrick in de eerste speelhelft.”

“Na de rust lag het tempo een stuk lager, dit belette Bianca Veyt niet om een vierde maal te scoren. Niettegenstaande de weinige kansen die Bosdam Beveren B creëerde konden zij toch milderen. Dit zorgde voor een 4-1 eindresultaat. Ik ben alleszins blij met mijn eigen prestatie, zeker na heel wat blessureleed dit seizoen. Nu kan ik de ploeg terug helpen strijden voor de derde plaats”

“De wedstrijd van komende zaterdag tegen Sint-Amandsberg zal belangrijk zijn voor het behoud van de derde plek. We gaan met volle vertrouwen naar daar en hopen om met de winst terug te keren naar Haasdonk. Bij aanvang van het seizoen was ons doel een top vijf plaats behalen. We staan momenteel op de derde plaats, bijgevolg mogen we tevreden zijn dit het verloop van de competitie.”

Voetbal – 2de provinciale (V) – HRS Haasdonk