WS Sombeke kwam zaterdag tegen SKN Sint-Niklaas B niet verder dan een 2-2 gelijkspel en laat hierdoor een unieke kans op de vijfde plaats liggen. Met nog wedstrijden tegen FC Orly en kampioen Blauw Wit te gaan, beloven het nog twee spannende weken te worden voor de Sombekenaars.

Umut Tokgöz (WS Sombeke). Foto: RV.

“Ik vond het een goed opgaande wedstrijd, waarbij beide ploegen sterk aan elkaar gewaagd waren” aldus Umut Tokgöz. “De match zelf ging goed over en weer en langs beide kanten werden er een aantal kansen afgedwongen.”

“In de eerste helft hebben we twee kansen goed benut en kwamen we 0-2 voor langs onze kapitein Dries Vander Linden en Keyby Braun. Dit was meteen ook de ruststand. De tweede helft was gelijkaardig aan de eerste, met alweer behoorlijk veel kansen voor beide ploegen. Op een bepaald moment waren we de concentratie even kwijt en dit werd afgestraft met twee tegendoelpunten.”

“We hebben ons daarna goed herpakt, maar jammer genoeg konden we onze kansen niet meer benutten. Het resultaat was een gelijkspel en ik kan je verzekeren dat we hiermee niet blij waren. We hadden de drie punten mee huiswaarts kunnen nemen, drie punten die nodig zijn in de strijd voor de eindronde. We hebben achteraf ook gezien dat FC Sint-Niklaas verloren heeft van Bosdam,. We hadden dus een gouden zaak kunnen doen.”

“We hebben nog twee wedstrijden te gaan, meer bepaald volgende week tegen de laatste en op de laatste speeldag tegen de eerste. De eindronde moeten we verdienen en dat gaat nu alleen nog door te gaan stunten tegen Temse. Ik acht onze ploeg daar sterk genoeg voor, zeker als we ons spel spelen.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – WS Sombeke