Met doelpunten van Van Bossuyt, Praet en Vervaeck kwam Kieldrecht op het veld van SK Kemzeke 0-3 voor. Met nog tien minuten op de klok legde Pinoy de 1-3 eindcijfers vast. In de reguliere competitie moet Kieldrecht het nog opnemen tegen SKN Sint-Niklaas, om dan af te sluiten tegen Sparta Waasmunster. Kieldrecht pakte de eerste periode en is daardoor zeker van deelname aan de eindronde.

Michiel Klippelaar (KSK Kieldrecht). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Op een heel moeilijk te bespelen veld zijn we goed aan de wedstrijd begonnen” aldus Michiel Klippelaar. “Door de staat van het veld vielen er langs beide kanten vrij veel slordigheden te noteren. Toch lukte het ons om via Bossuyt de 0-1 te maken. Voor de rest was er eigenlijk weinig doelgevaar.”

“In de tweede helft kregen we een gelijkaardig spelbeeld, waarbij Kemzeke verrassend genoeg misschien wel de betere ploeg was. Ook dit was zonder gevaarlijk te zijn. De match kabbelde verder, tot op een corner Praet mooi overhoeks binnen kopte. Kort daarop legde Vervaeck de match in een definitieve plooi. Kemzeke kon via een kopbaldoelpunt nog milderen, maar voor het overige was het zeker geen match om fier op te zijn.”

“Eigenlijk verwacht ik wel nog wat van de twee resterende wedstrijden. We spelen tegen Sint-Niklaas niet alleen onze laatste thuiswedstrijd, het is tevens zo dat we de laatste keer op onze huidige locatie spelen. Of we de eindronde al kunnen of mogen spelen op het nieuwe complex is momenteel nog een vraagteken. We mogen tegen de Klaasjes zeker geen uitschuiver maken.”

“Na het scheidsrechterlijk débacle tegen Waasmunster in de heenronde hebben we nog iets goed te maken. Wat mij betreft gaan we dus voluit voor de zes op zes, om zo met een goed gevoel de eindronde aan te vatten.”

“Wat de eindronde zelf betreft, moet er niets maar alles mag. Wij zijn daar heel nuchter in. In die eindronde speelt de factor geluk ook een beetje mee en uiteraard wie je als tegenstander treft. We gaan er alleszins vol voor gaan, we zien wel waar het schip strand.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KSK Kieldrecht