In de eindronde in derde provinciale, om een daler aan te duiden, is KOFC Rupelmonde met 0-1 gaan winnen op het veld van SK Herdersem. Hiermee verzekerden de Rupelmondenaars zich, naar volgend seizoen toe, van een plaatsje in derde provinciale. Doelpuntenmaker Dario Weyn was meer dan tevreden over deze geslaagde missie.

Dario Weyn (Ol. Rupelmonde). Foto: RV.

“Van de eerste tot de laatste minuut waren we baas over SK Herdersem” klinkt het opgelucht bij Dario Weyn. “Bij de rust had het eigenlijk 0-4 moeten staan, jammer genoeg was dit niet zo.”

“In de tweede helft zijn we blijven drukken en lieten we alweer een aantal grote kansen optekenen. Op een kwartier voor affluiten gaf Van Goethem een hoge voorzet, op dat moment stond ik alleen voor de keeper en kon de bal binnenkoppen. De vreugde was groot.”

“Ik vond het een collectief sterke prestatie van ons, naar mijn gevoel was het één van onze beste matchen van het voorbije seizoen. Onze opdracht is alvast geslaagd aangezien we in derde provinciale blijven. Ik denk dat het volgend seizoen een prachtige reeks zal zijn om in te spelen.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – Ol. Rupelmonde