Bij de dames van Nidak Nieuwkerken heeft men vorige week de start gegeven voor de voorbereiding van de competitie. Op 17 september spelen ze de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen tegen VDK B. De week daarvoor moeten ze aan de bak in de Interfederale Beker waar ze het opnemen tegen Capital@Work BAO Tchalou Volley promo.

Coach Ivo De Mulder (VC Nidak Nieuwkerken). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Op dit moment kan ik nog weinig zeggen over onze voorbereiding aangezien we pas vorige week dinsdag gestart zijn” aldus coach Ivo De Mulder. “Het voorbije weekend hebben we het eerste tornooi gespeeld. Dit was een tweedaagse in De Haan, dat voor ons een teambuildingsweekend was.”

“Wat onze ambities voor het komend seizoen betreft willen we zeker in de eerste tabel eindigen. Wat eventueel meer kan zal sterk afhangen van blessures, maar ook van de vorm in cruciale wedstrijden.”

“In de Interfederale Beker willen we minimum de eerste twee ronden overleven. Tevens willen we in de Beker van Oost-Vlaanderen zo ver mogelijk geraken. We willen heel graag terug de finale spelen en hopelijk kunnen we dit seizoen dan de Beker mee huiswaarts nemen.”

Coach: Ivo De Mulder

In: Fien Vanderreydt (Lier – 3de nat.), Lauren Verbeeck (Lier – 3de nat.),  Anne-Line Vervloet (Vamos promo 1)

Uit: Hannah De Mol (Ertvelde – 3de nat.)

Volleybal – 2de nationale(V) – Nidak Nieuwkerken