Tweede provincialer KJV Kruibeke heeft de start van het nieuwe seizoen, op zaterdag 2 september, in een feestelijk kleedje gestoken. De fandag begint om 15.30u met de voorstelling van de jeugdploegen. Om 17.00u wordt dan het eerste elftal voorgesteld en om 20.00u wordt de openingsmatch tussen KJV Kruibeke en Schoonaarde opgang getrapt. Tussendoor zijn er optredens voor de kids, staan er springkastelen en opblaasbare spelletjes en is er glittertattoo voorzien. Wie om 18.00u wil dineren dient wel op voorhand in te schrijven.

Logo KJV Kruibeke (RV).

“Het klopt dat we op 2 september een fandag organiseren” aldus Michaël Buytaert. “Als kleine voetbalclub, in de regio tussen Beveren, Haasdonk, Melsele en Temse is het niet altijd makkelijk om in het oog te springen of wat extra naambekendheid te krijgen. Dat is meteen de reden dat we het dit jaar wat groter aanpakken.”

“De presentatie van de ploegen is in handen van TV-persoonlijkheid Ruben Van Gucht. Als ‘special guest’ hebben we onze ex-speler en speler van Anderlecht Yari Verschaerne weten te strikken. Mogelijks brengt hij zijn teamgenoot en recordinternational Jan Vertongen mee, wiens broer een ex-speler van onze club is.”

“We hebben ook gewezen Belgisch en Benelux kampioen ‘panna’ (een verwijzing naar de voetbalterm ‘poorten’) en freestyle Martijn Debbaut weten te strikken, hij zal een Half-time show komen geven. Daarnaast zijn nog tal van activiteiten voorzien, met ondermeer een optreden van Clown Poefie. Om 20.00u wordt dan het eerste fluitsignaal gegeven voor de wedstrijd tussen KJV Kruibeke en Schoonaarde.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KJV Kruibeke