Herleving Sinaai speelde 2-2 gelijk tegen Sint-Gillis-Waas, bovendien versloeg het Kieldrecht  met 3-1.Het mag dus spreken van een geslaagde start. Aanstaande zondag nemen de mannen van gewezen Rode Duivel Bert Cluytens het op tegen Dendermonde, dat net degradeerde uit eerste provinciale.

Coach Bert Cluytens (H. Sinaai). Copyright: RV

“Op St. Gillis-Waas hebben we als ploeg te weinig gebracht” blikt Bert Cluytens terug. “Tegen Kieldrecht daarentegen was alles aanwezig om een wedstrijd te winnen. Ik zag een ploeg die met grinta en veel duelkracht speelde, op die manier beslisten onze voetbalkwaliteiten over winst.”

“Over een geslaagde start zal ik mij maar kunnen uitspreken na een tiental wedstrijden” gaat Bert Cluytens verder. “Het is onze ambitie om in elke wedstrijd het maximum te geven om punten te pakken. We zien wel waar we uitkomen, na de moeilijke situatie van vorig seizoen moeten we vooral nederig zijn. Volgens mij zijn er dit seizoen geen uitgesproken favorieten, het is een reeks waarin er veel verrassende uitslagen zullen voorkomen.”

“Nu zondag is het tegen Dendermonde, voor mij een vrij onbekende ploeg” aldus Bert Cluytens. “Het is wel een club met een mooi verleden. Het is inderdaad een ploeg die uit eerste komt en waarvan ik verwacht dat ze voldoende inhoud hebben om een rustig seizoen te spelen.”

Voetbal – 2de pr-ovinciale C (M) – H. Sinaai