Met veertien punten uit zeven wedstrijden kan men bij Hamme-Zogge spreken van een geslaagde competitiestart. Na de nederlaag van vorige week op SK Oudegem wonnen ze zaterdagavond met 2-0 van FC Eksaarde. Keith Baert nam beide doelpunten voor zijn rekening.

Keith Baert (VKS Hamme-Zogge) was matchwinnaar tegen FC Eksaarde. Copyright: Qwopix – Marijn De Keyzer

“Na het puntenverlies tegen Oudegem moesten we tegen Eksaarde reageren en dat hebben we ook gedaan” stelt Keith Baert. “De match verliep mijns inziens goed. We hebben ons voetbal gebracht en de door de coach opgelegde taken goed uitgevoerd. FC Eksaarde was vooral gevaarlijk door onze kleine foutjes, deze bleven gelukkig zonder gevolgen. Ik ben uiteraard blij dat ik de ploeg aan de overwinning heb kunnen helpen.”

“Het klopt dat we goed aan de competitie begonnen zijn, het is aan ons om die lijn elke week opnieuw door te trekken” stelt Keith Baert. “Elke match gaan we dan ook vol voor de drie punten. We hopen dan tegen het einde van het seizoen in de top vijf te staan.”

 “Zondag gaat het richting Rupelmonde, waar ik mij aan een lastige wedstrijd verwacht” aldus Keith Baert. “Vorige week hebben ze gewonnen van Buggenhout, dat wil toch wel iets zeggen. Het zal zeker niet vanzelf gaan, het is aan ons om gewoon ons spel te brengen en opnieuw de taken goed uit te voeren. We zullen alleszins alles geven voor de overwinning. Ik hoop dat ik dan weer de ploeg kan helpen met op het scorebord te staan, want de twee doelpunten hebben mij veel vertrouwen gegeven.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – VKS Hamme-Zogge