FC Sint-Niklaas heeft op het veld van HRS Haasdonk B toch wel voor een verrassing gezorgd. De Klaasjes wonnen met 1-2, waarbij beide doelpunten op het conto komen van Marvin Trentels.

Marvin Trentels (FC Sint-Niklaas). Copyright: RV

“Met een uitwedstrijd tegen de leider, die nog geen enkel punt had laten liggen wisten we dat we voor een moeilijke opdracht stonden” klinkt het bij Marvin Trentels. “Ondanks de 0-3 nederlaag tegen Blauw Wit zijn we daar eigenlijk met veel vertrouwen uitgekomen. We waren daar in de eerste helft gewoon de betere ploeg. Er zit kwaliteit in deze kern en dus weten we dat we zulke matchen gewoonweg kunnen winnen.”

“Het is voor mezelf dan ook leuk om in zo’n wedstrijd beslissend te kunnen zijn” gaat Marvin Trentels verder. “Ik merk zelf dat ik naar mijn beste vorm aan het groeien ben, wetende dat ik het grootste deel van de voorbereiding gemist heb. Naar mijn gevoel hadden we drie tot vier punten meer verdiend. Buiten de match op Hardy hebben we telkens goed gespeeld.”

“Ik vond dat het tegen Haasdonk B beide kanten kon uitgaan” aldus Marvin Trentels. “We kwamen vroeg op voorsprong maar helaas prikte de thuisploeg snel tegen. Dit heeft ons zeker niet doen twijfelen en mede door een aantal klasse reddingen van onze doelman, Kiany, Moykens bleef het 1-1. Op een counter heb ik dan de 1-2 gescoord en jammer genoeg misten we op het einden nog een grote kans.”

“Komend weekend staat Bosdam Beveren op het programma” blikt Marvin Trentels vooruit. “Uiteraard gaan we deze wedstrijd op dezelfde manier aanvatten dan de vorige twee kleppers. We weten dat we een grote kans op winst maken en gaan dan ook volop voor de overwinning.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – FC Sint-Niklaas