Na de 3-1 winst tegen Govok Gooik was de vreugde groot bij de dames van Nidak. Het was meteen ook de eerste seizoenoverwinning. Verder bouwend op deze zege gaat Nidak zaterdag, tegen Bosbeke-Herzele, op zoek naar nieuw puntengewin.

Chelsea Vinckier (VC Nidak). Foto: RV.

“De overwinning tegen Gooik heeft zeker en vast deugd gedaan” aldus Chelsea Vinckier. “Geloof me het was een hele opluchting voor gans de ploeg. Hopelijk brengt deze overwinning wat verlichting van de stress en spanning die er toch wel wat hing omwille van de vorige wedstrijden.”

“We hebben deze wedstrijd een goed niveau aangehouden, al hoewel we op sommige momenten nog steeds met een grote foutenlast speelden. Na al de tegenslagen ben ik ervan overtuigd dat een zesde of zevende plaats nog steeds haalbaar is. Met minder mogen we zeker niet tevreden zijn, integendeel.”

“Komend weekend spelen we tegen Borsbeke-Herzele, een ploeg die zeker geen onbekende is voor ons. Met de juiste spirit en hopelijk ook met een meer ontspannen gevoel, moet dit zeker een haalbare kaart zijn. Afgaand op het klassement wordt dit sowieso voor beide ploegen een belangrijke wedstrijd.”

Volleybal – 2de nationale(V) – Nidak Nieuwkerken