Dankzij een doelpunt van Olivier Vervondel hield Rangers Opdorp vorig weekend de punten thuis tegen KJV Kruibeke. Aanstaande zondag gaat Rangers Opdorp op bezoek bij KSK Kallo. Voor T1 Dirk De Backer is dit alvast bijzonder aangezien hij tegenover zijn zoon, Sian De Backer, staat die de kleuren van Kallo verdedigt.

Dirk De Backer (Rangers Opdorp).
Foto: RV.

“De wedstrijd tegen Kruibeke is vrij gelijkgaand verlopen” oordeelt Dirk De Backer. “Gelukkig konden we na de rust scoren. Dit gebeurde door een trap van Van Damme op de lat en die door de goed gevolgde Vervondel kon worden binnengekopt. Daarna waren er langs beide kanten nog een aantal kansen, maar voor het behoud tikken we er graag deze drie punten bij.”

“Als we terugblikken op onze voorbereiding en de slechte competitiestart dan hadden we eerlijk gezegd niet verwacht dat we nu op de vierde plaats zouden staan. Ondertussen hebben we ons als nieuwkomer aan het niveau aangepast en hebben we ook een goede mix gevonden tussen een aantal beloftevolle jongeren en spelers met ervaring.”

“Onze vier komende wedstrijden zijn zeker niet van de minste, zo starten we zondag tegen Kallo. Dit is voor onze familie inderdaad een speciale ontmoeting. De vorige speeldag heeft Kallo trouwens nog overtuigend gewonnen tegen Heikant. Ik heb hen ook al een paar keer bezig gezien en zij beschikken over een aantal sterke, technische spelers. Dat neemt niet weg dat we, zoals elke week, zullen spelen voor wat we waard zijn.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – Rangers Opdorp