In derde provinciale wonnen de dames van Sint-Pauwels vier van hun zes wedstrijden en staan hiermee op een gedeelde vierde plaats. Met doelpunten van Chantal De Rycke, Joke De Block, Alejandra Vancoppenolle en Jana Bouchier wonnen ze vorig weekend met 1-4 cijfers van SVH Waasmunster. Vanavond nemen ze het op tegen Evergem 2020, dat in het klassement drie punten meer telt.

Griet Peeters (H. Sint-Pauwels dames).
Foto: RV.

“Het is vorige week, in de wedstrijd tegen SVH Waasmunster, inderdaad een vlotte zege geworden” luidt het bij kapitein Griet Peeters. “Ik vind dat we goed gevoetbald hebben, alleen konden we niet al onze kansen verzilveren.”

“Ik verwacht mij vanavond tegen Evergem aan een vrij lastige wedstrijd. Het zal er op aankomen om te proberen rustig te blijven voetballen en er voor de volle 100% voor gaan. Wat onze ambitie betreft zijn die zo wat gelijkaardig met vorig seizoen, ik ben ervan overtuigd dat een plaats in de top vijf moet kunnen. In het begin van het seizoen hadden we wel te maken met een aantal geblesseerden. Op twee na hebben we inmiddels iedereen kunnen recupereren.”

Voetbal – 3de provinciale A (V) – Herleving Sint-Pauwels