KSK Beveren won verdiend met 0-2 op het veld van Denderleeuw, al was het hard werken. Morgenavond willen ze scherp aan de aftrap verschijnen om zo tegen SV Sottegem de drie punten in het Waasland te houden.

Logo KSK Beveren (RV).

“Tegen Denderleeuw hebben we in de eerste 25 minuten heel sterk gespeeld” klinkt het bij Yordi Pieren. “Er waren goede combinatie en zo kwamen we, op een knappe voorzet van Thibeau De Vos, 0-1 voor met een fraai doelpunt van Jim Van Osselaer. Nadien zijn we iets te veel op onze lauweren gaan rusten, evenwel zonder dat één van beiden erin slaagde om grote kansen te creëren.”

“De thuisploeg is absoluut geen ploeg waar je zomaar van kan gaan winnen. Bovendien beschikken ze met De Oliveira over een rasechte spits die van overal voor gevaar kan zorgen. Over gans de match bekeken hebben we Denderleeuw goed opgevangen, maar zolang die 0-1 op het bord stond was het hard werken en de focus houden. Om de wedstrijd rustig te kunnen uitspelen kwam die 0-2 op het gepaste moment voor ons.”

“Morgenavond verwacht ik mij tegen Sottegem aan een moeilijke match. Vooraan hebben ze zich versterkt met Victor Christiaens, die inmiddels al negen keer de weg naar doel vond. Net als de voorbije weken zullen we ook nu scherp moeten zijn en de bezoekers geen kans geven. Ik herinner mij dat dit vorig jaar twee topwedstrijden waren. Ik verwacht nu niks anders, zeker na hun 4-0 nederlaag zullen ze erop gebrand liggen om bij ons iets neer te zetten. Het is aan ons om daar een stevig blok tegenover te stellen en onze positieve reeks door te trekken.”

“Wij zijn Beveren en hebben van niemand schrik” klinkt het strijdlustig. “We doen er alles aan om elke wedstrijd zo goed mogelijk voor de dag te komen. Het is absoluut onze ambitie om over te gaan naar de nationale reeksen. Dat moet met deze groep vast en zeker mogelijk zijn, op voorwaarde dat alle neuzen in dezelfde richting wijzen en we bovendien blijven presteren zoals we nu doen. We beschikken over een brede kern en laat dat nu net onze sterkte zijn dit seizoen.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – KSK Beveren