1P Voetbal – SK Berlare: T1 Jurgen Van Herreweghe verlengde zijn overeenkomst met een seizoen

1P Voetbal – SK Berlare: De geschorste Sam Van Ransbeeck en Tim De Schepper zijn wellicht terug inzetbaar. Zowel dinsdag op het B veld, als donderdag op het A veld werd getraind in moeilijke weersomstandigheden. Op het A veld was het in deze barre temperaturen niet evident om te spelen.

1P Voetbal – KSK Beveren: Junior Pepermans, Talha Hos en Yannick Put zijn geschorst. Vergauwen en Geertsen trainen terug met de groep. Van Eyk is nog out met een rugblessure.

1P Voetbal – SK Grembergen: doelman Ward Smekens tekende een nieuwe overeenkomst voor een negende seizoen

2P Voetbal – SK Kallo: Yannick De Bock (geboorte zoon), Tibo Pieters (gekwetst) en Marat Shakhboulatov (gele schorsing) zijn terug beschikbaar voor de thuismatch van zondag tegen JV Kruibeke. Vlad Davidians is out tot na nieuwjaar. Jaures Atty is geel geschorst

3P Voetbal – VKS Hamme-Zogge: Hadouch is gekwetst. Rotthier is uit voor de rest van het seizoen, Claus heeft deze week niet kunnen trainen wegens werkomstandigheden

3P Voetbal – Robur: Permentier is ziek. Rooms heeft de trainingen hervat, maar is nog niet inzetbaar. Leenderd Coppens en Gilles Rasschaert zijn uit het gips. Burghgrave, Fierens en Verriest zijn afwezig.

3P Voetbal – Svelta Melsele B: Jochen Cools zijn seizoen zit erop na een scheur in de voorste kruisband. Piet Van Moere komt volgende week terug van Erasmus, hij sluit aan voor de terugronde.

4P Voetbal –  H. Sint-Pauwels: Milan De Smedt is geblesseerd. Voor het overige is iedereen beschikbaar.

4P Voetbal –  Blauw Wit Temse: Nadat Ismail Ben Ayad en Jonas Heuvinck hun overeenkomst verlengden met een jaar verlengden ook Geert Verniers (T3) en doelman Robbin Seghers met een jaar.

4P Voetbal –  FC Hoogeinde: Jorick Thijs is geschorst en Viktor De Greyt (enkelblessure) zijn er dit weekend niet bij. Jarno De Maesschalck, Stefan Van Leuvenhaege, Bjorn Van Der Stighelen en Laurens De Dycker zijn terug beschikbaar

4P Voetbal –  Bosdam: Brent Van Raemdonck is out met een voetblessure, de scan moet verder uitsluitsel brengen. Arne Rottier en Kenzo Mariën komen terug uit blessure. Gianni Peeters is onzeker. Alessandro Vertenten is twijfelachtig door een liesblessure.

Korfbal – KC Temse: Na dit seizoen neemt de club afscheid van Terence Claes (T1) en Jurgen Scheers (T2). Vanaf volgend seizoen bestaat de sportieve leiding uit Bart De Vylder (T1), Nico Croket (T2) en Wannes Borghgraef (T3).