In de buik van het klassement bedraagt het verschil tussen KSK Kallo en KV Sint-Gillis, na hun 2-2 gelijkspel, nog steeds twee punten. De bezoekers openden al snel de score, maar van op de stip maakte Mohamed Soumah de gelijkmaker. Kort daarop zorgde Jordy  Alkoubai voor de 2-1. Maar nog voor de rust stonden de bordjes opnieuw in evenwicht.

Logo KSK Kallo. Copyright: RV.

“Al bij al ben ik tevreden met dit gelijkspel” blikt Ronald De Somviele terug. “KV Sint-Gillis is uiteindelijk toch een vaste waarde bovenaan in tweede provinciale. Dat neemt niet weg dat beide ploegen, naar het einde van de wedstrijd toe, nog kansen hadden om te kunnen winnen.”

“Vorig seizoen hebben we afgeklokt met 24 punten, na de heenronde hebben we nu al 21 punten. Kortom ik ben heel tevreden met het huidige verloop van de competitie. Zondag nemen we het thuis op tegen KJV Kruibeke, een ploeg die ik hoog inschat. Anderzijds hebben we dit seizoen thuis al gewonnen van onder andere ploegen als Kieldrecht en Juventus Schoonaarde. Waarom zou KJV Kruibeke daar dan niet kunnen bij komen. Ik verwacht mij aan een moeilijke tegenstander, maar zoals ze zeggen ‘moeilijk gaat ook’.

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KSK Kallo