In het duel tussen KAV Dendermonde en Bosdam Beveren zag het er lange tijd naar uit dat beide teams de punten zouden delen. In extremis hield Dendermonde, in blessuretijd, de drie punten thuis. De ontgoocheling bij Bosdam was dan ook enorm groot. Met VKS Hamme-Zogge krijgt Bosdam zaterdagavond alweer een zware tegenstander tegenover zich.

Jony Van de Velde (Bosdam Beveren).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Dit was inderdaad een ongelofelijk zure nederlaag” aldus T1 Jony Van de Velde. “Ik geloof dat de 3-2 werd gescoord in minuut 103. Er zijn bovendien bepaalde dingen gebeurd die op een voetbalveld nooit mogen gebeuren, maar tja dat is provinciaal voetbal zeker. Naar mijn bescheiden mening was een gelijkspel een terechte uitkomst van dit duel geweest. Het voordeel aan voetbal is dat je niet veel tijd hebt om hier lang bij stil te staan, aangezien de volgende wedstrijd zich reeds aankondigt.”

“Uit de heenronde hebben we geen goede herinneringen aan VKS Hamme-Zogge. Op hun veld zijn we met 4-1 gaan verliezen, dat is tot nu toe trouwens de enige tegenstander waartegen we absoluut geen verhaal hadden. Het wordt voor ons een pittige wedstrijd, zeker met ons jeugdige groep die volop in de examens zit.”

“Zoals elke week gaan we er ook zaterdag 200% voor gaan. We gaan onze uiterste best doen om vol voor de overwinning te gaan. Als ik de vooruitgang zie die deze jonge groep al geboekt heeft, dan kan ik daar tot nu toe alleen maar tevreden over zijn. Uiteraard liggen mijn verwachtingen naar hen toe nog wel wat hoger.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – Bosdam