KSK Beveren is het nieuwe jaar ingegaan met een zware 6-2 nederlaag op het veld van Destelbergen. Na dit zware verlies is het uitkijken of ze thuis tegen Denderhoutem revanche zullen nemen.

Yves Van Lokeren (KSK Beveren).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Het was op Destelbergen inderdaad een zware nederlaag” blikt kapitein Yves Van Lokeren terug. “Nochtans speelden we niet slecht, in het openingskwartier waren de beste mogelijkheden voor ons. Dat neemt niet weg dat we al vrij snel tegen een serieuze achterstand aankeken.”

“Het veld lag er slecht en zwaar bij, waardoor we op voorhand wisten dat we ons gewone spel niet zouden kunnen spelen. Uiteraard mag dit geen excuus zijn voor deze zware nederlaag.”

“Het zal dan ook zaterdag tegen Denderhoutem de opdracht zijn om deze uitschuiver tegen Destelbergen meteen recht te zetten. Ik herinner mij dat we Op Denderhoutem niet meteen onze beste wedstrijd hebben gespeeld. Gelukkig konden we deze wel winnend afsluiten. Het seizoen is uiteraard nog lang, maar we moeten wel beseffen dat er minder marge zal zijn om fouten te maken.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – KSK Beveren