De derby tussen Futsal Jamgroup Temse en Futsal Team Temse kreeg een verrassende ontknoping. Het was hekkensluiter Futsal Team Temse dat met 6-7 het duel won van leider Futsal Jamgroup Temse. We vroegen Mounir Kissami om een reactie.

Futsal Jamgroup Temse ging in de derby tegen Futsal Team Temse onderuit.
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“We zijn in deze derby goed van start gegaan en liepen, na negen minuten wedstrijd, 2-0 uit” luidt het bij Mounir Kissami . “Daarna kroop er nonchalance in de ploeg en op een tegenaanval kreeg onze doelman rood ingevolge handspel buiten het doelgebied. Het ontbreken van een tweede doelman heeft het verdere verloop tot wel enigszins bepaald.”

“Door de ‘man-meer-situatie’ kwam de tegenstander terug tot 2-2. We konden ons terug herpakken, waarna we er opnieuw in slaagden om een kloof van twee goals te maken. Door concentratieverlies kregen we alweer vermijdbare doelpunten te slikken en stond het terug gelijk. We hebben dan een versnelling hoger geschakeld en kwamen opnieuw twee goals voor. Maar voor de derde keer wist de tegenstander die kloof weg te werken, mede door enkele discutabele beslissingen van de scheids.”

“Om toch nog de overwinning te kunnen pakken zijn we op het eind nog met een vliegende keeper gaan spelen. Tot overmaat van ramp kregen we het deksel op de neus. Het was kortom een wedstrijd waarin alles tegenzat en waar wij ons niveau totaal niet haalden. Maar dan nog, zelfs in die omstandigheden moeten we die match altijd winnend afsluiten.”

“We staan terug met beide voeten op de grond, maar goed hop naar de volgende wedstrijd. Dit is een accident-de-parcours, nog steeds behouden we een voorsprong op de tweede in de stand. Er is nog niets verloren.”

Zaalvoetbal – Interprovfutsal  D (M) – Futsal Jamgroup Temse