Korte berichten: 1P voetbal

1P Voetbal – HRS Haasdonk: Nafih is geschorst. Chantah (hamstring), Van Laere (enkel) en Melo Brice (hamstring) zitten in laatste fase van revalidatie bij de kinesist en mogen volgende week de groepstrainingen hervatten. Van Steen (rug) wacht de reactie af na de training van donderdag.

1P Voetbal – KSK Beveren: Niels De Pauw geschorst, Nalan Heyrman, Jari Van der Coelden en Nicanor Zinga spelen allen bij de beloften. Matthias Van Goethem en Yannick Van Roeyen zijn geblesseerd

Korte berichten: 2P voetbal

2P Voetbal – KSK Kieldrecht: Behoorlijk puzzelwerk voor de match tegen Sint-Gillis-W.. Yorick Behiels (kuit en achillespees), Hannes Ruymbeke stopt aan het einde van het seizoen ingevolge een kraakbeenletsel aan de knie, Roy Takx verdraaide vorige week zijn knie, De Keyzer revalideert na zijn schouderoperatie, De Caigny werd geopereerd aan de teen, ook voor hem is het seizoen over. Zij zijn alles geblesseerd. Van Guyse (trouwfeest),  Stefan Cleys (vakantie) en Jason Van Esbroeck (vakantie) zijn er evenmin bij. Niels Dhooge is twijfelachtig

2P Voetbal – H. Vrasene: Vereecken en De Smit zijn geelgeschorst.
Naast Mitchel Maes en Van Spittael zit nu ook het seizoen erop voor kapitein Steven Van De Vyver (knieblessure). Coeckaerts en Tachelet zijn twijfelachtig.

2P Voetbal – SK Kallo: Abdoulie Jeng, Marat Shakhboulatov en Cédric Van Duyse out met kwetsuur,  Jordy Alkoubai (geschorst) en Stéphane Taho (ziek) zijn niet beschikbaar voor de thuismatch tegen E. Bazel.

2P Voetbal – White Boys: voor de wedstrijd tegen Kruibeke is Frederik Van Goethem geblesseerd

2P Voetbal – Sp. St. Gillis-W: Transfers: T1 Jurgen De Stobbeleir en T2 Nicky Gerlo (Sparta Waasmunster) worden volgend seizoen het nieuwe trainersduo.

2P Voetbal – SVE Bazel: De club geeft  jonge U21 spelers de kans om nog enige ervaring op te doen op het niveau van tweede provinciale. Gnana, Hussein en Koho hebben inmiddels afgehaakt. Jordy Van Hauter blijft geschorst in afwachting van de uitspraak van het BAS op 9 mei. Madah, Kisoka zijn geblesseerd, net zoals Tom Verbert die dit seizoen niet meer in actie komt.

Korte berichten: 3P voetbal

3P Voetbal – VKS Hamme-Zogge: D’Heer en Rottier zijn uit voor het seizoen. Baert en Michiels zijn nog steeds onbeschikbaar. Daar komt Puie bij met een spierscheur. Bovendien zijn Troch, Ozen en Oulichki onbeschikbaar wegens ziekte. De Clercq, Claus en Windey zijn onbeschikbaar door werkomstandigheden. De Keuninck  en Van Overloop zijn uiterst twijfelachtig.

3P Voetbal – Robur: Jens Bogaert (gebroken rib), Mich Van Hoey (scheur kuitbeen), Chiel Verberckmoes (gebroken enkel) en Jonas Verriest (lichte hinder na operatie pubalgie) zijn geblesseerd. Yannick Permentier is geel geschorst.

 3P Voetbal – SKL Doorslaar B: Simon Van Bocxlaer is nog steeds uit met een enkelblessure. Jens Van Der Voorden is eveneens onbeschikbaar. Bjorn Everaert heeft een gebroken teen. Jochen Blanckaert is geel geschorst.

3P Voetbal – SKL Doorslaar B: voor het seizoen 23-24 tekenden alle kernspelers. Adil Chemlali en Jaro Buggenhout komen over van de A ploeg. De club is nog op zoek naar bijkomende versterking, wie interesse heeft kan zich aanmelden bij T1 Laurens Tronckoe of bij het clubbestuur.

Korte berichten: 4P voetbal

4P Voetbal –  H. Sint-Pauwels: Heyndrickx en De Smedt zijn out . Hotaj geel geschorst. Sterkx, Windhey, Puylaert en Herman hebben andere verplichtingen.

4P Voetbal –  H. Sint-Pauwels: Transfers voor volgend seizoen bereikte de club een overeenkomst met Junior Guray (Vrasene ), Bram Vandamme (Kemzeke), Dean De Kesel en De Dylan Kesel (Kemzeke). Hiermee is, voor volgend seizoen, de kern zo goed als rond

4P Voetbal –  FC Daknam: voor zondag zijn er maar liefst negen spelers onbeschikbaar. Gill Janssens, Lukas Impens, Nicholas Neyt en Olivier Heylen zijn geblesseerd. Jens De Beule en Branco Van Theemsche zijn geschorst. Nathan D’Hooge, Maxim Thienpondt en Dario Van Elsuwege zijn zo goed als zeker out voor de rest van het seizoen.

4P Voetbal –  FC Daknam: Mats Sluijter, Glenn De Beule en Jarni Putteman komen over van Lokeren Temse B, net als Liam Berthels die samen met zijn broer Tristan Berthels (VK Tielrode) de rangen komen versterken.

Korte berichten: basketbal

1PM – BBC Scheldejeugd Temse: met het oog op volgend seizoen werden vier nieuwkomers aangetrokken: Jannes De Beer (Laarne 1e prov), Thierry Fassaert (Bornem 1e land), Jani Bouckaert (Oxaco, 2e land) en Matthias Durnez. Michiel Van Haver stopt net als  Bram Wildemauwe.