Op 25 maart  a.s. om 19.00u organiseert KT Rust Roest haar tweejaarlijks turngala. De plaats van het gebeuren is Sporthal ‘De Witte Molen’ in Sint-Niklaas. Het thema is ‘The Greatest Musical”

KT Rust Roest organiseert haar turngala met als thema “The Greatest Musical”. (RV)

“Dit sportevenement lokt telkens meer dan 1000 toeschouwers” aldus bestuurslid Sander Van Hees. “Het is een bonte mengeling van zowel recreatieve als competitieve turnsport. Dit turngala is een wervelend gymnastisch gebeuren met aangepaste belichting en professionele muziek, een PowerPointpresentatie om u tegen te zeggen, prachtige kostuums en knap geschminkte gezichtjes en dit alles uitgevoerd op Olympische toestellen. Kortom, dit is een absolute aanrader.”

Eén van de afdelingen van KT Rust Roest. (RV)

“Onze turnkring, Rust Roest Sint-Niklaas-Temse, bestaat inmiddels 136 jaar en groeit en bloeit nog steeds. Wij zijn ook één van de Wase Clubs, die aangesloten is bij de Gymnastiek Federatie en sedert 2002 over het ‘Kwaliteitslabel’ beschikt. We tellen ruim 300 leden. Het recreatief jongens- en kleuterturnen zitten duidelijk in de lift. Daarnaast kan in onze club ook acro en tumbling beoefend worden en wordt er aandacht besteed aan wedstrijdturnen, zowel acro als toestelturnen.”

“Met de tweejaarlijkse turnshow wil Rust Roest het publiek een aangename avond bezorgen” gaat Sander Van Hees enthousiast verder. “Alle disciplines komen aan bod gaande van kleuter- tot basis- en wedstrijdturnen. Maar ook tumbling, mini-trampoline en acro kunnen niet ontbreken op het programma”

“Als gastvedette treedt dit jaar niemand minder dan Luka Torfs – Aerobics – uit Sint-Niklaas op. Zij behaalde brons op het  Belgisch Kampioenschap in 2021 en 2022 en ze werd  5de  op het Wereldkampioenschap 2022.”

Tickets kunnen aangekocht worden op één van de voorverkoopmomenten. Voor meer info kan men terecht op info@rustroest.be

Turnen – Turnkring Rust Roest Sint-Niklaas Temse vzw