Na de 1-4 overwinning op het veld van SK Oudegem is VK Robur zeker van deelname aan de eindronde. Volgend weekend ontvangen de troepen van Andy Marin in eigen huis HO Kalken B, waarna de uitwedstrijd naar Rangers Opdorp volgt.

Jens Bogaert (KVK Robur) in een duel met Thijs Van Der Snickt (FC Eksaarde). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“We zijn op het veld van SK Oudegem gretig aan de wedstrijd begonnen” aldus Jens Bogaert. “In de tiende minuut werd Joren Bogaert diep gestuurd door Zino Van Spitael. De verdedigers konden Joren niet meer terug halen, waarna hij beheerst afwerkte.”

“We hadden de wedstrijd volledig in handen en brachten mooi voetbal. Dat nam niet weg dat Oudegem op een hoekschop gelijk wisten te maken. Goed vijf minuten later werd het 1-2 toen, eveneens op hoekschop, Anton De Maeyer de thuisdoelman wist te verrassen. Hierdoor konden we met een voorsprong de rust ingaan.”

 “In de 67ste minuut werd ik, na vier weken afwezigheid door een gebroken rib, ingebracht. Amper drie minuten later werd er een fout op mij gemaakt waardoor het penalty was. Ik heb deze zelf omgezet en toen stond het 1-3. Een kwartier later kon ik na een snelle counter en een goede diepsteekbal van Yente De Cock de 1-4 maken. Het is zalig om op die manier terug te keren uit blessure.”

“We gaan proberen om de volgende twee matchen te winnen. Op die manier willen we extra vertrouwen tanken om de eindronde in te gaan. Ons uiteindelijk doel is overgaan naar tweede provinciale.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – Robur