De eindrondewedstrijd tussen FC Baasrode en FC Sint-Niklaas eindigde op een 2-2 gelijkspel. Ook de verlengingen brachten geen soelaas, het waren uiteindelijk de strafschoppen die de thuisploeg als winnaar aanwezen. Na afloop van de eerste negentig minuten was al duidelijk dat beide teams volgend seizoen de stap zetten naar derde provinciale. We vroegen voorzitter Herwig Hanssen om een reactie.

Logo FC Sint-Niklaas (RV).

“Het voornaamste is dat de opdracht volbracht is” aldus Herwig Hanssen. “Van bij aanvang van het seizoen was het onze ambitie om te promoveren en dat is ons gelukt. Ik ben dan ook zeer tevreden. We hadden de wedstrijd op FC Baasrode volledig onder controle. De scheidsrechter liet enkele minuten overspelen en daarin lukte Baasrode de gelijkmaker. Ook in de verlengingen hadden we veldoverwicht, jammer genoeg hebben we enkele kansen gemist. Op dat moment wisten we beiden al dat we zouden promoveren.”

“Het was zeker niet mijn ambitie om trainer te worden, maar door de omstandigheden ben ik erin gerold. Het voornaamste is dat we er terug een groep van gemaakt hebben en dat we er, samen met de spelersgroep, alles hebben uitgehaald. Ik ben nu terug voorzitter en sportief manager. Ons nieuwe trainer wordt Alain Van Acker. Ons club is volop in groei, ook voor het hoofdbestuur zijn nieuwe mensen aangetrokken.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – FC Sint-Niklaas