Robur won de derde wedstrijd in de eindronde tegen De Pinte, dankzij twee goals van Yente de Cock. Hiermee staat Robur zondag in de finale tegenover de buren van VKS Hamme-Zogge, waartegen ze in de competitie tweemaal aan het kortste eind trokken. Aan de talrijke reacties die op de sociale media te lezen zijn is het vrij zeker dat er heel wat toeschouwers deze topper niet willen missen.

Yente De Cock (KVK Robur). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Ik denk dat we tegen De Pinte een goede match gespeeld hebben” luidt het bij doelpuntenmaker Yente de Cock. “Heel belangrijk is dat iedereen zijn opgelegde taak heeft uitgevoerd. Dat ik tegen een jong De Pinte met mijn twee doelpunten de overwinning heb binnen gebracht geeft mij een goed gevoel. Ik ben daar heel blij mee.”

“We mogen terugblikken op een heel goed seizoen, waar we op één punt van Klinge eindigen. Met het binnenhalen van de verhoopte promotie willen we de kers op de taart zetten. Iedereen zal het erover eens zijn dat het duel tussen ons en Hamme-Zogge een mooie affiche oplevert. Het wordt een strijd tussen twee sterke ploegen. Wie het hardst wil promoveren zal zondag wellicht winnen. We gaan er zeker alles aan doen om deze derby te winnen, we hebben trouwens nog iets goed te maken tegen hen.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – Robur