Na een moeilijk seizoen willen de groen/witten het komend jaar zo snel mogelijk zekerheid over een verlengd verblijf in tweede provinciale. We polsten even bij Robbe De Witte naar zijn verwachtingen.

Robbe De Witte (VK White Boys). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Op woensdag 26 juli beginnen we met de voorbereiding” vertelt Robbe De Witte. “Het daaropvolgend weekend trekken we op stage, zodat we de nieuwe spelers beter leren kennen en omgekeerd. Op 30 juli komen we dan terug van onze stage en dan staat de Hofman Cup op het menu. Die wedstrijd zal niet gespeeld worden door onze A-kern maar door de B-kern aangevuld met mensen die niet mee gaan op stage. Voor de daaropvolgende wedstrijd tegen SV Blauw Wit Temse zal onze volledige A-kern dan wel afzakken naar Temse.”

“Als ik kijk naar onze reeks dan vind ik dit een zeer aantrekkelijke reeks, met veel ploegen uit het Waasland. Er komt zelfs een stadsderby tegen SKN Sint-Niklaas bij. We kijken daar alvast naar uit.”

“Onze eerste competitiematch spelen we inderdaad tegen Heikant Zele. Vermits zij van een hogere reeks komen en wij bovendien tot op de voorlaatste speeldag hebben moeten knokken voor het behoud, zal dit zeker geen gemakkelijk match zijn. Maar goed, we hebben die eerste match niks te verliezen, voor Heikant is het wel direct van moeten. In de voorbereiding gaan we er alles aan doen om op die eerste speeldag zo goed mogelijk voor de dag te komen.”

“Met onze versterkingen heb ik er het volste vertrouwen in dat we een rustig seizoen tegemoet gaan. We gaan er alles aan doen om het behoud in tweede zo vlug mogelijk te realiseren. Het is aan ons om elk jaar onze ambities beetje bij beetje bij te stellen.”

Trainer: Tom De Cleen (T1), Marc Van den Brouck (T2-beloften), William Van Den Broeck (KT)

IN: Tim De Caigny (KSK Kieldrecht), Badreddine Belhaj (B-W Temse), Can Eryilmaz (vrije speler),  Jarno Rombaut (St-Gillis Waas), Yelle Windey(Hamme-Zogge), Dries Noens (SKN St-Niklaas), Mohamed Mahayri (E. Buggenhout), Wout Van Daele(E. Zele), Mathijs Audenaert(KSK Beveren)

UIT: Thomas Van Cotthem (Sint-Pauwels), Jens Pauwels (stopt), Yannick Wille(stopt), Tim Van Hemelrijck(stopt), Bram Vertenten(St-Gillis Waas), Arne Maes(H Vrasene), Michael De Wilde (H Vrasene)

Voetbal – 2dee provinciale C (M) – VK White Boys