Voor de Hofmancup neemt SV Blauw Wit Temse het op tegen tweede provincialer White Boys. Daar ontmoeten ze met T1 Tom De Cleen een oude bekende. Het eerste weekend van  september openen ze dan competitie met de wedstrijd tegen FC Sint-Niklaas.

Robbin Seghers (SV Blauw Wit Temse). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“De match tegen White Boys wordt alleszins een leuk weerzien met onzen ‘Tom De Cleen’” klinkt het bij doelman Robbin Seghers. “Tom is er toch maar mooi in geslaagd om White Boys in tweede provinciale te houden. Beide ploegen zullen deze matchen wellicht zien als een oefenwedstrijd, waarbij beide trainers vooral dingen zullen uitproberen. We hebben alvast het geluk dat we niet tegen een reeksgenoot vallen in de Hofman Cup, dat op zich is al een voordeel.”

“Ik ben ervan overtuigd dat we in een mooie reeks zullen spelen, met veel oude bekenden temeer de top vijf uit vierde provinciale volledig is overgegaan. Gelet op de plaats waar ze vorig seizoen zijn geëindigd en de versterkingen die ze gedaan hebben is voor mij VKS Hamme-Zogge favoriet.”

Onze eerste competitiewedstrijd is het inderdaad tegen FC Sint-Niklaas. Ik kan hen echter niet goed inschatten aangezien de spelers die ik daar kende gestopt of vertrokken zijn. Het zal dus afwachten zijn, maar uiteraard wil elke ploeg die eerste wedstrijd winnen.”

“Onze kern is ten opzichte van vorig seizoen zo goed als ongewijzigd, op enkele gerichte versterkingen na. Ik denk dat de club zal tevreden zijn met een plaats in de top vijf en een eindrondeticket. Zelf hoop ik op een plaatsje in de top drie, met uiteraard een ticket voor de eindronde. Ik ben ervan overtuigd dat onze kern hiervoor kwalitatief sterk genoeg is. Ik denk dat dit als promovendus dat dit mooie ambities zijn.”

Trainers: Geert Mariman (T1), Dries Bellon (T2/SK Sint-Niklaas), Geert Verniers (T3), Franky De Vleeschouwer(KT)

IN: Mathias Vermeire (KSK Beveren), John Agbo(SK Berlare), Mathias Van Hoyweghen(SK Sint-Amands), Jens Deconinck (Sparta Waasmunster), Lennert Vercauteren (KFC Merelbeke), Jarne Luckx(HRS Haasdonk), Jens Vriesacker (KJV Kruibeke),  Ouassim Oulad El Hadj (Lokeren-Temse), Yassin Oulad El Hadj(VK Tielrode), Denzel de Maesschalk (E. Bazel), Ensar Daci (Lokeren-Temse), Robbe Meersman (Lokeren-Temse), Nils Van Den Bergh (FC Daknam), Jonas Beck (FC Sint-Niklaas), Tibo Pincket (HRS Haasdonk),Finn Claes(VK Tielrode),Abderrazak Cherbout(Olympia Rupelmonde), Samuel Opoku(VK Tielrode),Ayoub Akhattout(SK Beveren)

UIT: Pepermans Elias(VK Tielrode), Jef Maes(E. Bazel), Joris De Paep(E. Bazel), Jeffrey Moorthamer(Bosdam Beveren), Django Rooms(Oranje-blauw Lebbeke), Arne Egghe(WS Sombeke), Badreddine Belhaj (White Boys St-N.), Ismael Ben Ayad (stopt), Zinga Youssouf Lutonadio(stopt) ,Kevin Engels(stopt), Yeno Melkebeke(stopt), Pim Geens(?), Ali Mohamadi(?)

Voetbal – 3de provinciale E (M) – SV Blauw Wit Temse