Ook de dames van VC Gimm-e Waasland Kruibeke A zijn gestart met de voorbereiding op het nieuw seizoen. Inmiddels hebben ze ook al een teambuildingsweekend achter de rug. Op 16 september openen ze de competitie tegen de buren van Asterix – Avo Beveren B.

Jeroen Muyldermans (VC Gimm-e Waasland Kruibeke A – dames). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Er zijn drie speelsters die de club hebben verlaten en andere oorden hebben opgezocht” aldus Jeroen Muyldermans. “In hun plaats hebben we een aantal ‘jeugdproducten” aangetrokken, zodat we een kern hebben van veertien speelsters. Zij zijn allemaal sterk aan elkaar gewaagd.”

“We hebben vorige week de trainingen opgestart en zijn vorig weekend op teambuildingsweekend getrokken. Op die manier leert iedereen elkaar beter kennen, ik kan je verzekeren dat de sfeer direct goed zat.”

“Het komend weekend spelen we ons eerste tornooi. Het is dus voorlopig nog afwachten, maar ik heb er een goed oog in. Eerlijk gezegd kijken we al uit naar de komende competitie. Voor onze eerste competitiematch is het inderdaad tegen Astericx Avo B. Het zal zaak zijn om er ons ‘koppeke’ bij te houden en geconcentreerd te spelen, temeer er een heel jeugdig team tegenover ons zal staan.”

“Wat onze ambitie betreft is het de bedoeling om te proberen elk jaar beter te doen dan het vorige. Het is dus ons doel om beter te doen dan de zevende plaats van vorig seizoen. Dromen van meer mag altijd, een top vijf plaats zou heel mooi zijn.”

Coach: Jeroen Muyldermans

In: Isaura Laghmich (terug na inactief), Laura De Gendt (terug na inactief), Oona Goossens (Vamos Promo 1), Elien Broodtaerts (Aalst Promo 2)

Uit: Daphne Van Hautekerke (Hemiksem – Nat. 2), Kirsten Schollaert (Zomergem – Promo 3), Rebecca Schollaert (Ertvelde ?)

Volleybal – Promo 1 (V) – VC Gimm-e Waasland Kruibeke A