Na de nederlaag op FC Sint-Niklaas gaf T1 Joran De Waegeneer zijn ontslag bij FC Baasrode. Het bestuur is op zoek naar een opvolger, maar wil niet overhaast te werk gaan. Komende zaterdag staat in de kelder van het klassement wel de belangrijke match tegen SKL Doorslaar B op het programma. Geoffrey Heirman, die vorig seizoen het team van vierde naar derde provinciale bracht, zal tijdelijk inspringen.

Logo FC Baasrode (RV).

“Nadat Joran De Waegeneer zaterdag de samenwerking stopzette zijn we volop op zoek gegaan naar een opvolger” luidt het bij Geoffrey Heirman. “Tussentijds zal ik zelf die taak op mij nemen. We hopen over maximum een week iemand te kunnen aanstellen.”

“Ik ga tegen Doorslaar B proberen om met mijn mannen de eerste driepunter van het seizoen binnen te halen. Op uitzondering van één speler, die geschorst is, kan ik rekenen op mijn volledige kern. Er zal deze week op training hard gewerkt worden en alle neuzen zullen in dezelfde richting gezet worden. Dat zal ons helpen om zaterdag de wedstrijd aan te vatten met een dosis positieve agressiviteit. Ik ben er zeker van dat onze supporters achter ons zullen staan. Voor mezelf zal het ook fijn zijn dat ik mijn mannen nog eens kan coachen van aan de lijn.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – FC Baasrode