Na de nul op zes heeft KSK Grembergen tegen SK Kemzeke opnieuw kunnen aanknopen met een overwinning. Op slag van rust zette Simon Vermachelen de groen/witten op voorsprong. Met nog een klein kwartier te gaan legde Maxim Dierick de 2-0 eindcijfers vast. Zondag staat de derby tegen Heikant Zele op het programma en ook daar hopen de Grembergenaars alvast punten te sprokkelen.

Logo KSK Grembergen (RV).

“Er vielen langs beide kanten weinig kansen te noteren, in een evenwichtige eerste helft” luidt het bij coach Kevin Frechier. “We hadden wel een aantal mogelijkheden, maar jammer genoeg was de laatste pas net niet goed genoeg. Kort voor de rust werkte Simon Vermachelen een mooie aanval knap af.”

“In de tweede helft ging Kemzeke aanvallender spelen en werden we enigszins achteruit geduwd. Toch gaven we in deze fase van de wedstrijd weinig kansen weg. Op onze tegenaanvallen was het een paar keer net niet, tot Maxim Dierick toch de 2-0 kon scoren. We hebben daarna de match op een volwassen manier uitgespeeld. De bezoekers bleven wel aandringen, maar misten een grote kans op de 2-1.”

“Positief was dat onze efficiëntie deze keer wel aanwezig was. Dit moet ons vertrouwen geven voor de derby tegen Heikant Zele. Uiteraard wordt dit alweer een moeilijke match, dit tegen een ploeg die over veel kwaliteit en snelheid beschikt.”

“Voor mij behoort Heikant Zele, samen met Kieldrecht, tot de grote favorieten op de titel. Zij beschikken over een aantal spelers die het niveau van tweede provinciale overstijden. Na hun nul op zes zullen ze vrijwel zeker uit zijn op revanche. Zelf hadden we de voorgaande speeldagen ook te maken met een hele dosis pech. Het gevolg is dat we minder punten hebben dan gehoopt. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer we ons gewenste niveau halen, we kunnen winnen van iedereen.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KSK Grembergen