Met doelpunten van Sascha De Cock en Faissal Assadratie (2) boekte White Boys een 0-3 overwinning op het veld van Rangers Opdorp. Het was de eerste seizoenzege voor de groen/witten, wat na afloop leidde tot heel wat vreugdetaferelen. Op die manier kunnen ze vol vertrouwen uitkijken naar het volgende duel tegen FC Vrasene, de club van ondermeer  ex-trainer Bryan Bultheel.

Logo VK White Boys (RV).

“De eerste twintig minuten was het langs beide kanten een beetje aftasten en elkaar proberen aanvoelen” aldus T1 Tom De Cleen. “Na dit studierondje hebben we de wedstrijd in handen genomen. Dit leverde ons enkele heel mooie kansen op om met een voorsprong de rust te kunnen ingaan, maar we kwamen niet verder dan een afgekeurd doelpunt . Het bleef 0-0, al had die voorsprong echt wel verdiend geweest.”

“Na de herneming is er zeker geen twijfel ingeslopen, integendeel. Mijn spelers heb lef getoond en brachten mooi voetbal. We wisten driemaal te scoren, waardoor we een verdiende overwinning op zak konden steken.”

“We brengen al een aantal weken goed voetbal en zijn minstens de evenknie van onze tegenstander. Jammer genoeg durft het in de zone van de waarheid al eens fout lopen. Dat was op Rangers Opdorp niet het geval, waardoor we voor de eerste keer het feest in gang konden steken. Dit gaf voor velen toch een gevoel van opluchting. Dit was waar we al weken naartoe werken en dit kwam nu volledig tot zijn recht. Ik wil mijn spelers dan ook langs deze weg feliciteren met deze deugddoende zege.’

“Voor ons volgende match krijgen we inderdaad FC Vrasene op bezoek. Voor velen is dit toch wel een speciale wedstrijd. Het is sowieso een blij weerzien met een aantal spelers en natuurlijk met coach Bryan Bultheel. FC Vrasene is aan het klimmen in het klassement en vormt een sterk geheel, laat dat duidelijk zijn. Ik verwacht mij aan een wedstrijd op het scherp van de snee. Uiteraard liggen we er op gebrand om een vervolg te breien aan onze prestaties van de afgelopen weken.”

Voetbal – 2dee provinciale C (M) – VK White Boys