Bij FC Bosdam kijken ze met tevredenheid terug op de wedstrijd tegen SV Zaffelare B. Met doelpunten van Alessandro Vertenten, Gianni Peeters, Brent Van Raemdonck en Olivier Buys won Bosdam met 2-4. We vroegen captain Olivier Buys om een reactie.

Logo FC Bosdam. Copyright: RV

“Ik denk dat we als ploeg inderdaad tevreden kunnen zijn met onze resultaten” luidt het bij Olivier Buys. “Het doel voor dit seizoen is om top vijf te spelen en momenteel zijn we op de goede weg.”

“Op SV Zaffelare B vond ik ons de betere ploeg, niettegenstaande kwamen we daar wel op achterstand. In de eerste helft maakten we onze kansen niet af, maar op slag van rust konden we de gelijkmaker maken. Dat was een heel belangrijk doelpunt omdat we met een gelijke stand konden gaan rusten. We hebben daar best veel vertrouwen uitgeput, met als gevolg dat we in de tweede helft onze kansen wel afwerkten. Ik vind dat we wel verdiend gewonnen hebben.”

“Zaterdagavond nemen we het, op eigen veld, op tegen VK Tielrode. Ik hoop alleszins dat we niet weer moeten beginnen met een achterstand in te halen, zoals gebeurde in de laatste drie wedstrijden. Om te blijven meedoen voor een top vijf plaats moeten we zaterdag alleszins winnen tegen VK Tielrode. Ik hoop dat niemand bij ons het te gemakkelijk opneemt, want kan je in het voetbal wel eens het deksel op de neus krijgen.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – FC Bosdam Beveren