Op het veld van VC Houtvenne kwam FC Lebbeke, na iets meer dan een halfuur wedstrijd, op achterstand. Het moest tot diep in de tweede helft wachten op de gelijkmaker, die op het actief komt van de 18-jarige Branko Marmitte.

Branko Marmitte (FC Lebbeke).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Ik vind dat we sterk aan de match begonnen zijn” aldus Branko Marmitte. “In de eerste helft vielen er langs beide kanten een paar kansen te noteren. Het was uit één van die mogelijkheden dat Houtvenne wist te scoren.”

“Na de rust zijn we zeer scherp uit de kleedkamers gekomen. We wisten enkele kansen af te dwingen, jammer genoeg konden we deze niet benutten. Met nog een 20-tal minuten op de klok ben ik erin gebracht. Uiteraard ben ik blij dat we, dankzij mijn doelpunt, een punt hebben kunnen meepakken naar Lebbeke.”

“Gedurende negentig minuten hebben we werkelijk alles gegeven dat we in onze mars hadden. We mogen alvast terugblikken op een zeer goede team prestatie. Hopelijk kunnen we na de winterstop verder bouwen op ons elan. Mogelijks hadden we in het klassement iets hoger kunnen staan, temeer we in geen enkele wedstrijd overspeelt zijn geweest. Mogelijks hebben we hier en daar wat punten laten liggen omdat we moeilijk tot scoren komen. Toch vind ik onze prestaties zeker niet slecht.”

Voetbal – 2de afdeling B (M) – FC Lebbeke