Met twaalf op twaalf sluit SVE Bazel dit jaar op een positieve manier af. De troepen van Filip Strobbe wonnen zaterdag met 1-3 op het veld van HRS Haasdonk B. Na afloop zag je dan ook niets anders dan breed lachende gezichten bij de Bazelnaars.

SVE Bazel sloot 2023 af met een zege. Foto: RV.

“Onder leiding van een prima scheidsrechter hebben we op Haasdonk een goede partij gespeeld” klinkt het bij Filip Strobbe. “Vrij vroeg in de wedstrijd kregen we al direct een goede kans via Dries Stuer. De thuisploeg was enkel gevaarlijk op stilstaande fasen.”

“De tweede helft verliep evenwichtiger, waarbij beide ploegen enkele keren dreigden. Op het uur pikte Segers een voorzet op en werkte goed af. Enkele minuten later kopte de ingevallen Demeuricy raak op een corner van Vermeiren. Kort daarop belandde het schot van Zamounani, na een knappe actie, op de dwarsligger. Daarna behoedde doelman Vijt ons van de Haasdonkse aansluitingstreffer. Na een mooie aanval via Demeuricy en Kisoka zorgde Heyrman voor de 0-3. Het was in blessuretijd dat Haasdonk de eerredder kon netten.”

“De laatste weken hebben we de rangschikking zo wat gelaten voor wat die is. Na onze slechte start maakten we ons weinig illusies. We bekijken het echt match per match. Ik wil trouwens een dikke pluim geven aan de ganse groep voor onze knappe remonte.”

“De sfeer en de mentaliteit in onze kern zijn ronduit schitterend, zij bepalen ongetwijfeld mee onze prestaties. Top is ook dat de bankzitters de wedstrijden mee bepalen en de geblesseerden onze eerste supporters zijn. Ik kan dan ook maar alleen enorm fier zijn op deze groep.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – SVE Bazel