Met het duel tussen VT Temse en Vamos Stekene B stonden de nummers drie en twee tegenover elkaar. Het was VT Temse dat aan het langste eind trok en won met 3-1. Het is nu wachten tot 12 april alvorens de volgende competitiematch op het programma staat voor de thuisploeg.

Logo Volley Team Temse (RV).

“De overwinning tegen Vamos B heeft veel deugd gedaan” stelt Hebe Van Gysel. “Het was een heel spannende wedstrijd, waarbij voor elk punt geknokt is. De bezoeksters beschikken over een sterke ploeg, we wisten bijgevolg wat ons te wachten stond. Als team hebben we onze vechtlust en een gezonde dosis agressiviteit getoond. Op geen enkel moment in de wedstrijd hebben we de moed opgegeven, integendeel. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat we na set één en set vier aan het langste eind trokken, waardoor we de drie punten wisten binnen te halen.”

“Het klopt dat we nu heel lang stil liggen, dit geeft ons wel de gelegenheid om ons ten volle voor te bereiden op de resterende wedstrijden.  In de terugronde zijn we alleszins goed bezig. We willen op dit elan doorgaan en het seizoen op een mooie manier afsluiten.”

“Jammer genoeg hebben we in de heenronde wat steken laten vallen. Het is duidelijk dat in deze reeks vrijwel alle ploegen aan elkaar gewaagd zijn.  We hadden het in de heenronde nooit gedacht, maar door onze positieve vibe en de groei in onze ploeg staan we nu op een mooie derde plaats. Als kapitein ben ik dan ook enorm trots op mijn team. We blijven er voor gaan tot op het einde van het seizoen, elke match moet gespeeld worden.”

Volleybal – Dames Promo 1 (V) – Volley Team Temse