Na de 3-2 overwinning tegen FC Rupelmonde was de vreugde groot bij KAV Dendermonde. Het was dan ook al van 14 januari geleden dat ze nog de drie punten hadden gepakt. Zondag trekt KAV Dendermonden naar SK Wachtebeke, dat in de rangschikking vlak achter hen staat.

Logo KAV Dendermonde (RV).

“Ik ben enorm tevreden met deze zege” aldus T1 Kristof Cloots, die onlangs het sportieve roer overnam. “Na maanden van negatieve berichten en nederlagen hebben we tegen Rupelmonde opnieuw een vuist gemaakt. Ik denk dat we van een verdiende overwinning mogen spreken. Na afloop waren zowel de spelers, de trainersstaf als het bestuur ontladen. Wat de komende wedstrijden betreft bekijken we het match per match. Het werd elke match nog knokken met de middelen waarover we beschikken. Ik zou graag toch nog minimaal zeven op vijftien pakken.”

“Als nieuwkomer vind ik dit een rare reeks, eentje waarin alles kan. Kijk maar naar FC Sint-Niklaas, vorige week verliezen ze zwaar van de laatste, deze week winnen ze met 2-0 van de leider.”

“Als iedereen de juiste mentaliteit toont zijn we een ploeg die kan winnen van de eerste, maar ook kan verliezen van ploegen die onder ons gerangschikt staan. Mentaliteit is enorm belangrijk.”

“Met Wachtebeke treffen we een ploeg die ik persoonlijk niet kan. Uiteraard zal ik mij informeren, maar we moeten in de eerste plaats naar onszelf kijken. Als we dat doen dan kan alles. We gaan ervoor, maar door de ranking moet er niets, maar mag alles.”

Voetbal – 3de provinciale E(M) – KAV Dendermonde