In vierde provinciale E won VOS Reinaert met 3-0 van E.  Zele, met doelpunten van Pieterjan Koslowski (2) en Marouan Senouci. Dit was meteen de derde seizoenzege voor VOS, de tweede op rij. Aanstaande zaterdag hopen ze die lijn door te trekken in de uitwedstrijd tegen KVV Schelde B.

Nand De Klerck (VOS Reinaert).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Na onze klinkende overwinning tegen het zieltogende Meerdonk mochten we met Zele voor de tweede week op rij een tegenstander ontvangen op het kunstgras van SKN in de Meesterstraat” luidt het bij Nand De Klerck. “Ondanks alle inspanningen bleek het A-terrein op Malpertus onbespeelbaar.”

“Ons coaching duo Van  Kemseke en De Vries wist een sterk elftal tussen de lijnen te brengen. Al snel namen we het heft in handen en met een cocktail van combinatievoetbal, snelheid en een stevige organisatie dwongen we meerdere uitgespeelde kansen af. Het duurde tot halfweg de eerste helft alvorens Pieterjan Koslowski de netten een eerste maal deed trillen. Met deze meer dan verdiende voorsprong op zak groeide ook het vertrouwen.”

“Piet Van der Gucht verdeelde, Max Staes heerste, maar het was vooral Laurens Peeters die de roodhemden nachtmerries bezorgde. Het enige smetje was dat, in een vrijwel vlekkeloze eerste helft, we er maar eentje tegen de netten konden prikken.”

“Na de rust kwamen de Zelenaars met hernieuwde moed uit de kleedkamers en wisten aanvankelijk een paar halve kansen af te dwingen. Onze doelman, Marcel Keppens, toonde zich een betrouwbaar sluitstuk. Aan de overzijde bracht Tim Audenaert de bal mooi voor doel, waar Pieterjan Koslowski de 2-0 binnen kopte. Daarna werden nog meerdere ‘honderd procent’ kansen vakkundig de nek omgedraaid. Het moet gezegd worden, maar de Zeelse keeper haalde een niveau waar zijn ploegmaats maar konden van dromen.”

“De drie punten kwamen steeds dichterbij, toch duurde het tot in de slotfase vooraleer Marouan Senouci, met een fabelachtige trap, de 3-0 op het scorebord zette. Hiermee boekten we een dik verdiende zes op zes. Het kan misschien wishful thinking zijn ,maar ik vermoed dat dit niet de laatste driepunter van dit seizoen was. Het voetbal en de sfeer zitten alleszins goed, we gaan tegen Schelde B hopelijk voor een derde overwinning op rij.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – VOS Reinaert