Het in puntennood verkerende SK Kemzeke zorgde de voorbije speeldag voor een stunt. De troepen van Mathias Van Driessche wisten H. Sinaai met 2-1 te verslaan en pakte hierdoor drie belangrijke punten in de strijd voor het behoud. Vrij vroeg in de wedstrijd opende Robbe Van Moeseke de score en enkele minuten later dreef Joris Jent van op de stip de score op. Even voorbij het uur kon Sinaai nog milderen, maar het kon de nederlaag niet verhinderen.

Joris Jent (SK Kemzeke). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“We hebben in onze thuismatch tegen H. Sinaai met gans de ploeg alles op alles gezet” klinkt het bij Joris Jent. “Sinaai begon niet scherp genoeg aan de wedstrijd, waardoor ze snel tegen een 2-0 achterstand aankeken. Hierdoor liepen bij hen de frustraties op.”

“Na de rust kwamen de bezoekers beter uit de kleedkamer, maar ze keken al snel tegen een rode kaart aan. Hierdoor werd het moeilijk voor hen. Niettegenstaande de zwaar bevochten wedstrijd kijk ik zeer positief terug op de match.”

“Volgende week spelen we een belangrijke wedstrijd op het veld van VK White Boys. Iedereen zal minstens even scherp moeten zijn als tegen Sinaai. We gaan absoluut opnieuw voor die drie punten, met minder zijn we niet tevreden.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – SK Kemzeke