Met een doelpunt van Robbe Van Leeuwe kwam Robur zondag, op slag van rust, 1-0 voor tegen Melsele B. Zondag nemen ze het op tegen SV Blauw Wit, of dan de beslissing al valt in het titeldebat moet worden afgewacht.

Coach Andy Marin (KVK Robur). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Tegen Melsele B hebben we gedaan wat we moesten doen, namelijk de drie punten thuis houden” klinkt het bij T1 Andy Marin. “We hebben gespeeld tegen een toch wel sterk voetballend Melsele B.”

“Op zich is de wedstrijd tegen SV Blauw Wit Temse net hetzelfde dan alle andere wedstrijden. Het is een match van drie punten. Uiteraard zorgt het gegeven dat dit mogelijks de beslissing zou kunnen zijn in de titelstrijd voor een extra tint op de wedstrijd.”

“Zelf zijn we op dit moment nog niet bezig over het eventueel kampioen spelen. We moeten enerzijds zelf onze klus nog klaren en anderzijds zijn we afhankelijk van het resultaat van Klinge. We onderschatten zeker de sterkte en kwaliteiten van Temse niet. Zij zijn trouwens toch met de nodige ambitie aan dit seizoen begonnen. Het is bovendien een ploeg met veel ervaring en duelkracht. Op het moment dat ze Ismail Ben Ayad hebben teruggehaald hebben ze hun ambitie nog meer getoond.”

“We moeten vooral naar onszelf kijken en dat is precies wat we al een gans seizoen doen. We proberen het met onze eigen kwaliteiten het elke tegenstander moeilijk te maken. Ik denk zelfs dat zondag de beslissing nog niet zal vallen. Op dit moment moeten we niet rekenen, we moeten vooral genieten.”

“Mijn jonge garde, waar ik nu al enorm trots op ben, gaat nog twee weken het beste van zichzelf geven om – hopelijk – de promotie binnen te halen. Enkel wanneer we onszelf de drie punten geven, kunnen we verder zien.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – KVK Robur