H. Sinaai moest het, de voorbije speeldag in de eindronde, afleggen tegen FC Lembeke. Nadat De Ryck de  Waaslanders kort na de rust op voorsprong zette, werd het op vijf minuten tijd 1-2 voor de bezoekers. Toen in de slotfase van de wedstrijd Demeuricy de bordjes in evenwicht zette maakte iedereen zich op voor verlengingen. Declerck (Lembeke) besliste er anders over, hij bezorgde de bezoekers de zege. De ontgoocheling was na afloop dan ook groot bij H. Sinaai.

Logo H. Sinaai (RV).

 “Ik blijf na de match tegen FC Lembeke achter met een dubbel gevoel” klinkt het bij T1 Tjorven Quintelier. “Ik onthoud vooral dat het een match was met veel inzet en tempo en met twee ploegen die er echt wouden voor gaan. Ik ben ervan overtuigd dat, als we met elf konden blijven, we de wedstrijd gingen winnen. Jammer genoeg vielen we met tien door een domme rode kaart.”

“Ik ben wel trots op de groep, ze hebben heel wat weerbaarheid getoond. Als ik terugblik op de competitie, dan mag ik echt wel zeggen dat ik tevreden ben over de prestatie van de groep sedert ik er ben. Ik denk ook het omgekeerde, ik denk dat de groep ook tevreden is met mij. Er zijn inderdaad wel nog werkpunten, maar die zijn er altijd. Dat is werk voor volgend seizoen.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – H. Sinaai