In het tussenseizoen trok Sint-Pauwels heel wat versterking aan, ze mikken dan ook op een plaatsje in de middenmoot. Voor de Hofman Cup nemen ze het op tegen Hoogeinde, een ploeg die weinig geheimen voor hen heeft. Voor de start van de competitie maken ze de verplaatsing naar WS Sombeke.

H. Sint-Pauwels-coach Patrick Van Egghen. Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Het nieuwe seizoen staat inderdaad voor de deur” aldus Patrick Van Egghen. “We starten op 25 juli met de trainingen en het daaropvolgend weekend hebben we een teambuildingsweekend gepland in Blankenberge. Aansluitend hieraan spelen we dan onze eerste wedstrijd voor de Hofman Cup. Net als de oefenwedstrijden die gepland staan in augustus beschouwen we de Hofman Cup puur als voorbereiding. Op die manier proberen we onze nieuwe spelers in te werken in de huidige kern.”

“Doordat de top vijf van vorig seizoen gepromoveerd is, is onze reeks grondig door elkaar geschud. Bovendien zijn er een aantal ploegen mee gestopt en zien we een aantal nieuwe ploegen. Deze laatste zijn vooral B-ploegen en die zijn voor ons totaal onbekend en zijn ook moeilijk in te schatten.”

“Wij openen de competitie op WS Sombeke en die behoren, samen met Daknam, SVH Waasmunster en PD Kruibeke tot de betere ploegen uit het Waasland. Ik verwacht mij daar dan ook aan een heel moeilijke wedstrijd.”

“We beschikken over een heel leergierige, jonge kern die aangevuld is met de nodige ervaring en kwaliteit. Dit maakt dat we elke wedstrijd moeten uitgaan van onze eigen sterkte. Onze ambitie is om mee te draaien in de middenmoot, we gaan er ook alles aan doen om de topploegen uit onze reeks het moeilijk te maken.”

Trainer:  Patrick Van Egghen (T1), Kurt Heymans (KT)

IN: Gaëtan Soenen (Meerdonk), Yannick Van Egghen (Meerdonk), Thomas Van Cothem ( White Boys), Thibault Tack (Sint-Gillis Waas ), Rens Persoon (SK Kemzeke), Wannes Van Wassenbergh (SK Kemzeke), Bram Vandamme (SK Kemzeke), Dylan De Kesel (SK Kemzeke), Kean De Kesel ( Kemzeke ), Robin Michaillof (Meerdonk )

UIT: Pieter Windhey (stopt), Kwame (?), Victor-Marc Sterckx (?), Ilias El Mokthari (?)

Voetbal – 4de provinciale E (M) – Herleving Sint-Pauwels