Het duel tussen SK Kemzeke en KV Sint-Gillis-Dendermonde eindigde op een 1-1 gelijkspel. Hiermee totaliseert Kemzeke vier punten op negen en behoort tot de groep die zich in de middenmoot bevindt. Het was Joris Jent die rond het uur de thuisploeg op voorsprong zette.

Joris Jent (SK Kemzeke) maakte de openingstreffer in het duel tegen KV Sint-Gillis-Dendermonde. Copyright: Qwopix – Marijn De Keyzer

“Mijn doelpunt is er gekomen na een stuk gelopen aanval van de bezoekers” blikt Joris Jent terug. “Via onze flankaanvaller Robbe Van Moeseke konden we snel omschakelen. Robbe wist zijn tegenstander te dribbelen en gaf daarop een ideale voorzet. Ik kon die na balcontrole in de hoek leggen.”

“Niettegenstaande het een correcte uitslag is, smaakt het toch wat als een zure appel” gaat Joris Jent verder. “Sint-Gillis-Dendermonde scoorde diep in de wedstrijd en het is nooit leuk om laat een tegengoal te moeten slikken. Het was mooi geweest hadden we tegen KV Sint-Gillis hadden kunnen stunten.”

“Aanstaande zaterdag, tegen Dynamo Beervelde, vatten we de wedstrijd aan zoals we dit seizoen elke match spelen” aldus Joris Jent. “Ik vermoed dat heel wat ploegen ons zullen onderschatten en dat zie ik toch wel als een voordeel. Ik ben er ook van overtuigd dat, als we spelen en vechten zoals tegen KV Sint-Gillis, we tegen elke ploeg punten kunnen pakken. Het is ons hoofddoel om ons van het behoud te verzekeren, hoe sneller we die 25 à 30 punten halen hoe beter.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – SK Kemzeke