Met zes op negen mogen ze bij FC Hoogeinde alvast tevreden zijn met hun eerste kennismaking met derde provinciale. De voorbije speeldag werd het een 3-0 zege tegen FC Baasrode, eveneens een nieuwkomer in de reeks. Het was Savion Berisha die, diep in de eerste helft, de score opende. Na de rust was het Bjorn Van der Stighelen die, met twee goals in tien minuten tijd, voor de 3-0 zorgde. Volgende zaterdag wacht hen de uitwedstrijd tegen HRS Haasdonk B.

Bjorn Van Der Stighelen (FC Hoogeinde).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Ik vond dat de eerste helft vrij moeilijk verliep, al kwamen we met een frommelgoal 1-0 voor” blikt Bjorn Van der Stighelen terug. “ Dat was meteen ook de ruststand. We zijn na de pauze wel gretig uit de kleedkamer gekomen, waardoor we toch wel meerder kansen wisten te creëren. Zo was er een gemiste kans van mezelf die altijd binnen moest zijn. Daarna volgden dan inderdaad mijn twee doelpunten, die er kwamen door goed samenspel van mijn teamgenoten.”

“Al bij al zijn we blij met deze drie punten. Volgende week op het veld van HRS Haasdonk B zal het zeker geen gemakkelijke opdracht worden voor ons. Maar goed voetbal blijft voetbal, we gaan er voluit voor en zien wel wat er uit de bus komt.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – KFC Hoogeinde